Térkő AKCIÓ

Térkő AKCIÓ  

Térkő kert - térkő, leier, semmelrock, kk kavics beton, weissenböck, térkő ár, térkő akció, térkövek


Semmelrock térkő akcióSEMMELROCK

A Semmelrock Group már több mint ötven éve elkötelezett az innováció és a műszaki know-how iránt. Mint Európa meghatározó felületburkoló elem szállítója olyan beton burkoló elemek gyártásával foglalkozik, amelyekkel dizájn és minőség vonatkozásában magasra állítja a mércét. A Semmelrock termékek úgy a családi házak kertjeiben, mint a közutak és terek kialakításában a természetesség mellett nagyfokú szabadságot biztosítanak.

Különösen a Semmelrock Premium termékkínálat nyújt exkluzív megoldási lehetőségeket igényes térkialakítási elképzeléseiben. Annak érdekében, hogy szépen kialakított felületeken hoszszantartóan gyönyörködhessen, a Semmelrock Protect® termékcsoportra egy speciális felületvédelmi rendszert fejlesztettek ki.

Semmelrock térkő akció


Leier Kaiserstein térkő akcióLEIER / KAISERSTEIN

A leier cégcsoport közel 50 éves sikeres múlttal a háta mögött ma az egyik legnagyobb, és ugyanakkor a - kültéri burkolatok, kertépítő elemek tekintetében is - legszélesebb termékportfólióval rendelkező építőanyag gyártó és -forgalmazó vállalkozás a magyar építőanyag piacon.

A fagyálló Kaiserstein termékeket elegáns, tradicionális megjelenés, ugyanakkor különleges méretpontosság, nagyfokú szilárdság, és kopásállóság, valamint különleges szigorú minőségellenőrzés jellemzi. A klasszikus, konzervatív stílust megtestesítő Kaiserstein termékek prémium kategóriát képviselik a Leier kínálatában, kiváló ár/érték aránnyal.

Leier Kaiserstein térkő akció


KK Kavics Beton térkő akcióKK KAVICS BETON

Egy több mint 50 éves tapasztalattal rendelkező német cég leányvállalataként jött létre a KK Kavics Beton. A folyamatos innováció eredményeként időről-időre újdonságokkal, addig sosem látott megoldásokkal jelentkeznek. Térkő értékesítésünk már meghaladja a 6 millió m2-t.

A meghatározó divat mellett kiemelt figyelmet fordítanak a minőségre is. A KK Kavics Premium termékek a legmagasabb elvárásoknak és különleges igényeknek is tökéletesen megfelelnek.

KK Kavics Beton térkő akcióKivitelezőknek és nagyobb tételben vásárlóknak egyedi kedvezményeket biztosítunk!
Az árak változásának jogát fenntartjuk.
Utolsó frissítés: Tuesday, 26 March 2019 21:16